Azonosító:
Jelszó:

Látom, hogy mindössze 4 karakternek van hely. Indíthatok-e többet?

Egyszerre legfeljebb 4 karaktered lehet, de ez bőségesen elég is lesz, nem érdemes semmit se túlzásba vinni. Ha egy karakterre ráunsz, és újat akarsz helyette indítani, bármikor kitörölheted.

Létrehoztam a karaktert, rákattintok, megnyomom a Játék gombot, kiválasztom a kalandozást, de visszadob a karakterválasztó képernyőhöz. Mit tegyek?

Ez a probléma bizonyos böngészőknél és beállításoknál fordulhat elő, ha nem írod ki a www-t. Tehát írd ki teljesen, hogy www.goddess.hu, ne csak annyit, hogy goddess.hu és akkor a probléma megoldódik.

Mi a helyzet akkor, ha egy hétig nem férek internethez, behozhatatlanul lemaradok?

Szó sincs róla. Először is, a program tárolja a fel nem használt cselekedeteket egészen 999-ig, így bármikor, nagyobb kihagyás után is könnyen behozhatod a lemaradásodat. A Goddess.hu nem verseny, nincsen dobogó, amelynek a felső fokára kell felállni, pusztán a szórakozás a cél.

Kattintottam egyet, és egy korábbi oldal jelent meg. Nem stimmel az életpontom se. Mi történt?

A böngésző nem megfelelő beállítása esetén előfordulhat, hogy rosszul, a cache-ből olvassa fel az oldalt egy kattintás után, ahelyett, hogy frissítené. Ilyenkor válaszd ki a karakterlapot, és kattints a SHIFT gomb nyomása közben a Frissítés (Refresh) gombra. Hosszabb távú megoldás: Internet Explorerben az Eszközök menü Internet beállítások pontját válaszd ki. Középen, az ideiglenesen letöltött fájloknál a Beállításokra kattints. Itt az automatikusan opciót válaszd ki. Ha ez sem segít, válaszd azt, hogy az oldalt mindig töltse újra.

Vettem egy rásegítő robotot, de nem látom, hol lehet bekészíteni!

A robotokat, hajóépítési könyvet, őskristályt nem kell bekészíteni: ezek a tárgyak működnek, elég, ha nálad vannak. A robot hatását egyébként egyből látod is a karakterlapon: a tűzerőd megnövekedett! Több robot hatása nem adódik össze.

Ha találok egy új tárgyat, hogyan tudom egyszerűen megállapítani, hogy ez jobb-e annál, amit épp használok? Honnan tudom, az új tárgy melyik tárgyhelyre való?

Rögtön, amikor a tárgyat megtaláltad, a csata végén levő szövegben vidd a nevére a kurzort. Ekkor a karakterlapod alján, az ablakban megjelenik a leírása, olvasd el! Ezután vidd rá a kurzort a szem ikonra a jelenlegi tárgyad mellett, hasonlítsd össze, és ha jobban tetszik az új, cseréld ki. Magát a tárgy típusát elég egyszerű ránézésre megállapítani. Csak a fegyvereknek van sebzése, a feltűnően kis sebzésű fegyverek a másodlagos fegyverek. A generátoroknak szinte mind benne van a nevében a generátor szó, a páncélerősítők nevében a páncél vagy pajzs szó szerepel. Minden egyéb izé (komputerek, stb) az egyéb technológiák közé kerül.

Karakterem neve megváltozott, más lett, mint amit adtam neki. Mi történt?

Mint minden ilyen játékban, itt is elvárjuk, hogy a karakterednek a játékhoz illő nevet adj. Ha a karakter nevének anakronisztikus vagy csúnya szavakat választasz, esetleg valós személynevet, vagy mást, ami nagyon nem illik egy ilyen játékba, akkor azt valószínűleg meg fogjuk változtatni valamire, ami az eredeti névhez legjobban hasonlít, de még elfogadható. Ilyenkor további változtatásra már nincs lehetőség, vagy elfogadod az új nevet, vagy törlöd a karaktert. Ezért kérünk, hogy igyekezz a karaktereidnek megfelelő nevet választani.

Mi a játékban elérhető legmagasabb szint?

A játékban jelenleg elérhető legmagasabb ingyenesen elérhető szint a 45.
Prémiumtagoknak további 15 szint van kifejlesztve, összesen 60.

Mit tegyek, ha karakteremet valamilyen programhiba miatt kár érte, és ezért kárpótlást szeretnék kérni?

Ha bármilyen hibát találsz, kérlek, írd meg nekünk a veroci@goddess.hu címre (ne a fórumra!), és a subjectbe írd, hogy "goddess bug", és mi igyekszünk a hibát a lehető leghamarabb javítani. Kárpótlásra, "karaktervisszaállításra" és hasonlókra sajnos nincs lehetőség, a Goddess ingyenes játék, kérünk, fogadd el olyannak, amilyen.


Összesen 1325 regisztrált felhasználó és 2759 karakter.


   
  Adatvédelem | Látogatottság |