Azonosító:
Jelszó:

Az alábbiakban néhány tanácsot és tippet gyűjtöttünk össze nektek amelyek hasznosak lehetnek játék közben.

- Egy teljes javítás a műhelyben mindig 1-gyel több kreditbe kerül, mint az elôzô, vagy a kreditjeid 5%-ába (amelyik a több). Tehát ha az utolsó javításod 19 kredit volt, és most 600 kredited van, érdemes 200-at elkölteni mielôtt ellátogatsz a műhelybe, különben ezután a javítás 30, 31, stb. kredit lesz.

- Ha az űrhajó nem totálkáros, a javítás is arányosan kevesebb kreditbe kerül.

- Első szinten az űrhajót 6 óra alatt tudod totálkárosról teljesen épre megjavítani (úgy, hogy semmit nem csinálsz, csak vársz). Ez az idő szintenként 10 perccel csökken, tehát 30. szint után már 1 óra alatt meg tudod javítani. Ez nyilván jóval olcsóbb, mint a műhelyben való javíttatás, de időt igényel.

- Ha 20 vagy kevesebb tárgyad van, akkor nemcsak pénzért, hanem cselekvésért is javíttathatod az űrhajódat. Vigyázz, ha tárgyaid száma 20 fölé nő, nem használhatod ezt a lehetőséget. Tehát ha nagyon sok cselekvésed halomozódott fel, érdemes eladni minden felesleges tárgyadat, és cselekvésből javíttatni.

- A találati esélyről. Az alap találati esélyed a szinttel arányosan nő, viszont ezt csökkenti az ellenfél manőverező képessége. 10 felett minden manőverezés kb. 2%-kal csökkenti a találati esélyt, és minden tűzerő 1%-kal növeli. A találati esély minimum 40%, és maximum 90%. Tehát ha az ellenfélnek csak 10% találati esélye lenne, de 30%-kot dob, akkor is el fog találni, viszont a sebzése jelentősen lecsökken.

- A sebzésről. A sebzés alapértékét a fegyvered határozza meg, de erre szinttől függően kapsz egy plusz véletlen értéket, minél magasabb szintű vagy, annál többet. A sebzést tovább növeli a fegyverismeret, viszont csökkenti az ellenfél pajzsa. Hozzávetőlegesen, a fegyverismeret 11 felett 3 pontonként eggyel növeli a sebzést, és minden 6-7 pajzs kb. eggyel csökkenti a sebzést.

- Egy bizonyos szint után lehetőséged lesz másodlagos fegyver sebzésére. Ez a fegyver kevesebbet fog sebezni, de ugyanúgy megkapja a bónuszt a fegyverismeretből.

- Bizonyos tárgyak növelik a kritikus sebzés esélyét. A kritikus sebzés jelentősen megnöveli találat esetén a teljes sebzést.

- Az ellenséges űrhajók változó jellemzőkkel rendelkeznek a szintjükön meghatározott alapértékekhez képest. Van, amelyiknek átlag feletti, van, amelyiknek átlag alatti (és persze van olyan is, aminek átlagos) a páncélzata, pajzsa, manőverezése, sebzése, találati esélye.

- A boltban, az eladáskor a bal nyílra kattintva az összeset kijelölöd az adott tárgyból eladásra. A pirossal jelölt tárgy rajtad van, nagyon vigyázz, hogy azt el ne add véletlenül!

- Ha szintet lépsz, látogasd meg a boltot, gyakran vannak új hasznos holmik. A bolt mindig csak a legutolsó 6 szint tárgyait írja ki. A tárgyak típus szerint vannak rendezve. A legújabb tárgyak mindig a legdrágábbak az adott típusúak közül, így ár alapján könnyen meg fogod őket találni.

- Találd meg az egyensúlyt a támadás és a védekezés között. A karaktered akkor van jól beállítva, ha a lehető legtöbb ellenfeled tudott úgy legyőzni javítás nélkül, hogy közben nem menekülsz el a csatákból. Persze nem fogsz mindig mindent legyőzni, van néhány extra magas manőverezésű vagy páncélzatú hajó, ezek legyőzéséhez mindig kell egy kis szerencse.

- Ha szeretnéd teljesen végigjátszani a játékot, szerezz minél előbb Prémiumtagságot, hogy így könnyebben érd el a végcélod.


Összesen 1325 regisztrált felhasználó és 2759 karakter.


   
  Adatvédelem | Látogatottság |