Azonosító:
Jelszó:

Az emberiség teljes kipusztulása, vagy elképesztő technikai fejlődés, vajon mit hoz a következő néhány év? A tét óriási, és a hozzád hasonló űrkalandoroknak igen nagy befolyása van arra, hogy mi lesz a végkifejlet. Előtted a végtelen űr, a felfedezésre váró bolygórendszerek, idegen fajok, és számtalan idegen technológia. Fogadd el a kihívást, szállj szembe te is a betolakodókkal!

A Goddess egy nagyon egyszerű játék, amely sikerélményt, kalandot és izgalmat kínál minden korosztálynak. Egy űrkalandort irányítasz, akinek különböző kihívásokkal kell szembenéznie, ahogy egyre komolyabb űrhajót épít, egyre több tapasztalatra tesz szert. A játék nem igényel sok időt, elég, ha néha "ránézel" az űrhajósodra, mi történt vele, és megmondod neki, mit tegyen.

Hősöddel fantasztikus kalandokban vehetsz részt, amihez nem kell mást tenned, mint a bal oldali menüben a portyázás gombra kattintani. Kezdetben öt cselekvésed van, és kétóránként kapsz egy újabbat. Ezt tetszés szerint beoszthatod, ha naponta csak egyszer van időd belépni, akkor az összes addig felgyűlt cselekvést felhasználhatod kalandozásra.
Prémiumtagság esetén 10%-al gyrsabban jönnek a cselekvéspontok.
A műhely és a bolt látogatásakor (szintén a bal oldali menüben kattinthatsz rájuk) nem használsz fel cselekvést, ezekre a helyekre annyiszor és akkor mész, amikor csak jólesik.

Hősödnek több jellemzője is van. Legfontosabb ezek közül a szintje. Minél tapasztaltabb, annál magasabb a szintje. Három fő tulajdonságod a fegyverhasználat, az idegen technológia és a manőverezés. A fegyverhasználat mondja meg, mennyire vagy tapasztalt a fegyverek használatában, mennyire jól tudsz célozni, hány fegyvert tudsz egyszerre kezelni és milyen hatékonysággal. Karaktered számára létfontosságú, hogy használni tudja a zsákmányolt idegen technológiát, ettől a szakértelemtől függ, hogy milyen gyakran jutsz olyan új felszereléshez, amit használni tudsz. A menőverezés azt jellemzi, hogy mennyire tudod az űrhajódat irányítani, milyen gyorsan vagy képes repülni vele egy aszteroida mezőben, mennyire tudod a találatokat elkerülni.
Hősöd minden fontos jellemzőjét leolvashatod a karakterlapról, amely a portyázás során a jobb oldalon látható.

A kalandjaid során legyőzött ellenfelekért tapasztalati pontot kapsz. Tapasztalati pontod növekedését a karakterlapodon kísérheted figyelemmel. Ha a tapasztalati pontot jelző csík végigért, szintet lépsz! A szintlépés eredményeképp tapasztaltabb leszel, és így keményebb kihívásokkal is szembenézhetsz, amelyek során fejlettebb technológiát zsákmányolhatsz. Minél magasabb szintű vagy, annál több lehetőséged van a játékban. A kellőképp tapasztalt kalandozók új szakértelmeket tanulhatnak az akadémián.

Hősöd kalandjai során a legyőzött ellenfelektől idegen technológiákat szerezhet, amelyeket, ha kellő szakértelemmel bírsz, rögtön felhasználhatod a saját hajód megerősítéséhez. Persze ilyen tárgyakat nem csak Te szerzel, mások is. Ha egy meglevő tárgyadnál jobbat szerzel, érdemes a régit kicserélni az újra a karakterlapon kattintva. A tárgyakról információt kapsz, ha az egeret a szem ikonra viszed, vagy ha egy új tárgyat választasz ki.


Copyright megjegyzések. A "Goddess" játékot Tihor Miklós írta 2006-2007-ben. Javasolt felbontás: 800x600 vagy nagyobb. A játék ingyenesen játszható, a használatából eredő következményekért semminemű felelősséget nem vállalunk. Ha rengeteg szabadidőt áldozol arra, hogy a játékkal játsszál, az egyedül a Te kockázatod :) Ha bármilyen programhibát észlelsz, a veroci@goddess.hu címre írj. Mint minden program, ez sem tökéletesen védett a külső behatolások ellen. Azonban megfelelő log fájlok segítségével minden csaló kiszűrhető. Akit csaláson kapunk, annak minden karakterét mindenféle további figyelmeztetés nélkül töröljük.


Összesen 1325 regisztrált felhasználó és 2759 karakter.


   
  Adatvédelem | Látogatottság |